Carlig jgheab lung pentru sistem pluvial Bilka. Metal. d 125 mm. Alb RAL9010.
Categorii

Carlig jgheab lung pentru sistem pluvial Bilka. Metal. d 125 mm. Alb RAL9010.

Carligul pentru jgheab este un element principal in sistemul pluvial al acoperisului tau, deoarece acesta trebuie sa reziste presiunii apei, greutatii zapezii, a ghetii, precum si fortei vantului.  Carligul pentru jgheab Bilka este realizat din metal suedez, de inalta calitate, vopsit pe ambele fete si este proiectat pentru jgheaburi cu diametrul de 125 mm

  • Este dotat cu banda speciala pentru montare, care permite fixarea lui de astereala sau picior de caprior, imbunatatind semnificativ rezistenta sistemului pluvial. Aceasta particularitate a influentat procesul tehnologic al lucrarilor de acoperis, astfel carligele trebuie instalate inainte de montarea acoperisului. In unele cazuri, carligele ar trebui sa fie fixate chiar si inainte de instalarea asterelei, in dependenta de tipul si caracteristicele acoperisului.
  • Pentru a asigura o functionare optima a sistemului de jgheaburi, este important sa fie mentinuta o distanta adecvata intre console. De obicei, aceasta distanta este de 50 - 70 cm, asigurand astfel stabilitatea si eficienta tntregului ansamblu. 

9052318

Fisa cu date

Culoare
alb RAL9010
Material
metal suedez
Diametru
125 mm

Referinte specifice

85,00 MDL

* pret per buc

cu TVA
Cantitate:

Imbunatatim in permanenta informatiile pe site.

Exista posibilitatea sa mai apara erori in descrierile produselor, independent de vointa noastra. Imaginile produselor sunt cu caracter informativ, de aceea pot sa nu corespunda intocmai cu realitatea. E posibil ca specificatiile sau pretul produselor sa fie modificate de parteneri sau producatori, fara preaviz sau pot aparea erori de operare.

Orice promotie prezentata pe site este valabila in limita stocului disponibil.

Multumim pentru intelegere!

Comentarii

Scrie o recenzie

Carlig jgheab lung pentru sistem pluvial Bilka. Metal. d 125 mm. Alb RAL9010.

Scrie o recenzie

16 produse similare:

Produs adaugat cu succes in cos
Produs adaugat cu succes in comparatie
Maxim pentru comparatie (5) produse
Produs adaugat cu succes in favorite