Despre noi - NANU Market
Categorii
nanu-market

Compania NANU este prezenta pe piata din Republica Moldova de aproape 19 ani, fiind o afacere 100% locala, oferind produse din domeniul constructiilor si reparatiilor, insotind atat profesionistii, cat si mesterii amatori, in toate proiectele lor personale si profesionale.

Compania NANU are 2 directii de dezvoltare si anume Nanu Distribuitor National, fiind activ din 2005, cu peste 500 de dealeri (comercianti) in toata tara si Nanu Market Retail, activand din anul 2015.

shopping-cart

10 MAGAZINE

work-team

220.000
VIZITATORI PE AN

stock-house

12.000 M² de DEPOZIT

home tools

peste 43.000 de PRODUSE
Nanu Market Retail
peste 18.000 de PRODUSE
Nanu Distribuitor National

Oferim o gama completa de produse structurate pe urmatoarele categorii: constructiigradina, electrice, sanitare, amenajari interioare, sisteme de fixare, scule pentru vopsit si zugravit, sisteme de incalzire si alimentare cu apa, casa si bucatarie, cadouri si decoratiuni.

Strategia noastra se axeaza pe consolidarea liniilor de business, a pozitiei de lider pe piata si pe dezvoltarea afacerii in mediul online.

Pentru ca sunteti in centrul preocuparilor noastre, dorim sa va oferim cele mai variate produse, la preturi accesibile, precum si cea mai complexa oferta a partenerilor nostri.

Eforturile noastre sunt indreptate catre eficientizarea si imbunatatirea serviciilor, catre personalizarea ofertei de produse atat pentru profesionisti, cat si particulari.

Toate acestea ne pozitioneaza ca unul dintre principalii furnizori de produse pentru reparatii si constructii din Republica Moldova.

Produsele comercializate in reteaua de magazine Nanu Market sunt importate de catre Distribuitorul National NANU, fapt ce garanteaza cele mai bune preturi si disponibilitate in stoc. Brandurile expuse pe rafturile magazinelor NANU Market poarta renume european si international, oferindu-va solutii eficiente pentru toate proiectele de constructie sau renovare.

2005

Se infiinteaza compania Nanu Distribuitor National

2015

Deschidem primul magazin Nanu Market, de pe str. Constructorilor nr. 1, cu aproximativ 3000 metri patrati de spatiu comercial

2016

Deschidem 2 magazine Nanu Market: in Sangerei si in satul Tibirica

2017

Deschidem 3 magazine Nanu Market: in Chisinau, Bacioi si Stauceni

2019

Deschidem 4 magazine Nanu Market: in Chisinau si in Cosnita

2020

Deschidem un magazin Nanu Market Hammer in Chisinau

2021

Data de 9 mai este ziua Companiei: Nanu Distributor National implineste 16 ani de activitate pe piata si Nanu Market Retail – 6 ani

2023

Deschidem un nou magazin Nanu Market, in or. Balti, pe st. Nicolae Iorga, nr. 29, fiind cel mai mare magazin din retea, cu aproximativ 7000 metri patrati de spatiu comercial

2024

Deschidem cel de-al 10-lea magazin Nanu Market din retea, in or. Criuleni, pe st. 31 august 1989, nr. 187, cu 3000 metri patrati de spatiu comercial

Produs adaugat cu succes in cos
Produs adaugat cu succes in comparatie
Maxim pentru comparatie (5) produse
Produs adaugat cu succes in favorite