Categorii

NANU Market este un magazin specializat in comercializarea produselor din domeniul constructiilor, reparatiilor, gradinaritului si menajului, nou deschis in or. Chisinau, pe adresa str. Constructorilor 1.

Sortimentul magazinului cuprinde mai mult de 18.000 de pozitii de marfa si include materiale de constructii, scule electrice și mecanice, articole electrice si sanitare, produse de gradinarit si menaj. Suprafata comerciala a magazinului depaseste 2000 m2 de spatii inchise si 1000 m2 de spatii semiinchise sau deschise. Parcarea poate gazdui peste 150 de unitati de transport.

NANU Market face parte din grupul de companii NANU. Majoritatea produselor comercializate in magazin sunt importate de catre Distribuitorul National NANU, fapt ce garanteaza cele mai bune preturi si disponibilitate in stoc. Brandurile expuse pe rafturile magazinului NANU Market poarta renume european si ofera clientilor solutii eficiente in toate categoriile de pret.

Printre clientii NANU Market se numara atat mesterii amatori, cu necesitati casnice, cat si profesionistii din domeniile constructiilor, reparatiilor, serviciilor auto, ingineriei s.a. Clientii NANU Market beneficiaza de un program special de loialitate, pe baza de card discount, care presupune un avantaj crescand la fiecare cumparatura nou efectuata.

Vom fi bucurosi sa va deservim la NANU Market!