Produsele de electrictate Panasonic pe piata din Moldova
Categorii

Panasonic, un brand nou pe piata din Moldova in domeniul de Electricitate

Panasonic isi propune sa faca lumea mai buna, contribuind constant la dezvoltarea  societatii si facandu-i pe oameni din intreaga lume  mai  fericiti,  creand in permanenta produse inovative, de calitate, dar in acelasi timp la preturi competitive.

Panasonic

Totul incepe in anul 2014, atunci cand compania Panasonic cumpara marca Viko, si devine lider pe piata in domeniul materialelor de electricitate cu denumirea Viko by Panasonic. Astfel, in sortimentul Panasonic apar intrerupatoare si prize electrice, accesorii, prelungitoare, dispozitive de dispersie de joasa tensiune, contoare electronice si electrice si alte produse electronice.

Inca din 2009, Nanu Market este importator, ditribuitor oficial si exclusiv pentru produsele de electricitate Viko pe teritoriul Repubicii Moldova, care ulterior a devenit Viko by Panasonic.

Recent, Panasonic a proiectat o noua gama de produse - Arkedia Slim, cu un design minimalist, dar modern, creat dintr-un plastic rezistent la lovituri si raze UV, cu un mecanism de fixare si cu protectie IP ridicata, care nu cedeaza in fata produselor nemtesti atat la calitate, cat si la pret. Arkedia Slim include o varietate de modele de intrerupatoare electrice, prize, accesorii si rame, disponibile in dimensiuni si culori variate. 

Incepand cu vara anului 2020, Nanu Market efectueaza primul import de produse Panasonic si devine distribuitor oficial si exclusiv pentru prizele si intrerupatoarele Panasonic pe piata din Moldova. 

„Suntem alaturi de clientii si partenerii nostri de 15 ani de activitate in distributie si 5 ani de activitate in retail, in care ne-am setat misiunea de a crea o viata mai buna si mai usoara consumatorilor nostri. Astfel, prin produsele de electricitate Panasonic dorim sa oferim moldovenilor solutii inovatoare, prize si intrerupatoare care nu sunt doar practice, dar care au si un design minimalist, integrandu-se in orice decor al casei. Moldovenii merita produse de calitate, la preturi accesibile, iar noi ii insotim in toate proiectele lor de constructii si renovare„ a declarat Nelea Motricala, Director de Marketing Nanu Distribuitor National & Nanu Market Retail.

Produsele de electrictate Panasonic pot fi cumparate in reteaua de magazine Nanu Market sau direct pe www.nanu.md.

Panasonic se afla pe locul 1 pe piata de profil din Asia si este lider pe piata in tari precum Taiwan, Coreea de Sud, Thailanda, Indonezia, Vietnam si India. Succesul de pe piata asiatica este urmat de cel din tari ca Ucraina si Turcia, unde, de asemenea, ocupa primul loc pe piata de profil.

Produs adaugat cu succes in cos
Produs adaugat cu succes in comparatie
Maxim pentru comparatie (5) produse
Produs adaugat cu succes in favorite