Livrare - NANU Market
Categorii

Livrare

Nanu Market iti pune la dispozitie serviciul de livrare la domiciliu pentru produsele comandate online sau in reteaua de magazine.
Livrarea se realizeaza de la magazinul central Nanu Market situat pe str. Constructorilor, 1, Chisinau.
Informatii detaliate despre serviciul de livrare pot fi solicitate operatorului care va contacteaza pentru procesarea comenzii plasate online.

ARIA LIVRARII

Serviciul de livrare se realizeaza pe tot teritoriul Republicii Moldova. Pentru zona de suburbie condițiile de livrare se stabilesc in mod individual.

TERMENI DE LIVRARE

  • Comenzile plasate intervalul orar 8:00 - 12:00 se livreaza in aceeasi zi
  • Comenzile plasate dupa ora 12:00 se livreaza in ziua urmatoare
  • Comenzile se livreaza de Luni pana Vineri in intervalul orar 8:00 – 18:00, Sambata in intervalul 8:00 - 14:00
  • Comenzile plasate Duminica vor fi procesate si livrate Luni

COSTURI

Plata pentru transport se calculeaza in functie de valoarea comenzii, de tipul produselor cumparate, precum si de distanta pana la adresa de livrare.

Valoarea minima a comenzii online este de 200 lei
Livrarea in raza or.Chisinau se efectueaza GRATIS, in cazul in care suma totala a comenzii este mai mare de 2 000 de lei (greutatea totala de pana la 350kg).

* Livrarea urmatoarelor produse se efectueaza in conditii speciale: ciment, amestecuri uscate, profile, lambriuri, gips-carton, placi OSB, tevi PVC si PPR, polistiren, ciment, var, caramida, BCA, etc. nu beneficiaza de transport gratuit, indiferent de valoarea comenzii.

Daca suma totala a comenzii este mai mica de 2000 de lei, costul livrarii in CHISINAU este:

  • de la 100-150 de lei (in functie de sector) - pentru livrarea comenzii cu o greutate totala de pana la 350 kg sau volumul careia nu depaseste 4 m3.
  • de la 120-270 de lei (in functie de sector) - pentru livrarea comenzii cu o greutate totala de pana la 1 000 kg sau volumul careia nu depaseste 6 м3.

Pentru mai multe detalii apeleaza la numarul de telefon068600331

Bine de stiut

Pregateste-te sa iti intampini comanda. Livrarea se va face pana in fata blocului tau, respectiv pana in fata casei tale.
Conducatorul autovehiculului nu descarca marfa din masina. Astfel, iti recomandam ca, in cazul in care ai achizitionat produse voluminoase si grele, sa apelezi la persoane care sa te ajute la transportul acestora pana in interior.

Produs adaugat cu succes in cos
Produs adaugat cu succes in comparatie
Maxim pentru comparatie (5) produse
Produs adaugat cu succes in favorite