Tombola Nanu Market 2020
Categorii

Tombola

Tombola Nanu Market – cumperi si cistigi!

Cu ocazia aniversarii companiei, Nanu Market ti-a pregatit o super tombola aniversara, in perioada 1 mai 2020 – 31 octombrie 2020, prin care oferim cadouri valoroase si surprize pe masura, pentru fiecare achizitie efectuata in reteaua de magazine, in valoare de 1000 de lei.

Vino in reteaua Nanu Market, in perioada 1 mai– 31 octombrie, cumpara produse in valoare de 1000 de lei pe acelasi bon si primesti un bilet de participare la Tombola Nanu Market. Daca efectuezi cumparaturi superioare sumei de 1000 de lei, atunci iti maresti sansele de cistig, oferindu-ti mai multe bilete de participare la tombola.

Biletul de participare la Tombola iti ofera posibilitatea de a cistiga unul din cele 19 premii:

- Skoda Fabia – 2 automobile

- Iphone 11  – 3 smartphone-uri

- Voucher cu valoare de 1000 lei pentru cumparaturi in reteaua NANU Market – 5 buc.

- Voucher cu valoare de 5000 lei pentru cumparaturi in reteaua NANU Market – 3 buc.

- Voucher cu valoare de 10000 lei pentru cumparaturi in reteaua NANU Market – 1 buc.

- Boxa portabila JBL - 1 buc.

- Televizor Samsung - 1 buc.

- Laptop Lenova - 1 buc.

- Biciclete - 2 buc.

Desemnarea cistigatorilor se va realiza prin extragerea la sorti, care va avea loc in data 01 noiembrie 2020, ora 17:00-19:00, in direct, pe JURNAL TV. Detinatorul cuponului castigator al premiului mare, poate ridica doar un automobil, restul premiilor se anuleaza.

„Sarbatorim alaturi de clientii si partenerii nostri 15 ani de activitate in distributie si 5 ani de activitate in retail, in care ne-am setat misiunea de a crea o viata mai buna consumatorilor nostri. Astfel, prin reteaua de magazine Nanu Market dorim sa oferim moldovenilor, totul pentru reparatie si constructie intr-un singur loc. Prin intermediul diversitatii de produse oferite sustinem atit profesionistii, mesterii amatori, dar si persoanele care fac singuri reparatie in casa, insotindu-i in toate proiectele lor profesionale si personale. La multi ani, Nanu Market! „, a declarat Nelea Motricala, Director de Marketing Nanu Distribuitor National & Nanu Market Retail.

Mai multe detalii poti regasi in regulamentul oficial al tombolei pe www.nanu.md.

Despre Nanu Market :

Cu cele 11 magazine in Chisinau si in tara, Compania NANU este prezenta pe piata din Republica Moldova de aproape 15 ani, fiind o afacere 100% locala, oferind produse de calitate din domeniul constructiilor si reparatiilor. In fiecare an, compania primeste in magazinele sale peste 180.000 de clienti din intreaga tara, oferindu-le o gama larga de produse si servicii la preturi echitabile. In Republica Moldova, compania are 11 magazine, 250 de angajati, 35.000 de produse de la branduri renumite, peste 10 000mp de depozit si un magazin de comert online pe www.nanu.md.

 

Produs adaugat cu succes in cos
Produs adaugat cu succes in comparatie
Maxim pentru comparatie (5) produse
Produs adaugat cu succes in favorite