Защита данных - Nanu Market
Категории

Aceasta Politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal se aplica tuturor informatiilor pe care site-ul www.nanu.md  le poate primi despre utilizator in timpul accesarii acestuia. Folosind masurile tehnice si organizatorice pentru protejarea datelor, vom prelucra datele personale ale utilizatorului in cantitatea si modul cerute si permise de legile Republicii Moldova. Folosirea de catre utilizator a site-ului înseamnă acceptarea Politicii de confidentialitate si conditiilor de prelucrare a datelor cu caracter personal ale utilizatorului.

Relatiile dintre client si vanzator sunt stabilite in baza Legii nr. 105 din 13.03.2003 cu privire la Protectia drepturilor consumatorului, si a altor acte normative adoptate in conformitate cu aceasta.

La inregistrarea comenzii pe site-ul www.nanu.md, Clientul ofera urmatoarea informatie: numele, prenumele, adresa de livrare, adresa de email, numarul de telefon.

Vanzatorul nu este responsabil pentru exactitatea si corectitudinea informatiilor furnizate de client in timpul inregistrarii.

La inregistrarea comenzii pe site, Clientul accepta Termenii si conditiile de vanzare a produselor.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile date, iar Clientul este obligat sa monitorizeze modificarile in mod regulat.

Cumparatorii care vor intentiona sa procure bunuri si marfuri prin solicitarea unei solutii de creditare isi exprima acordul ca NANU Market – Nelimot Com SRL sa transmita datele personale pentru prelucrare catre organizatiile de microfinantare alese, cu care compania NANU Market are incheiate contracte de colaborare, in vederea obtinerii unui contract de creditare pentru procurarea bunurilor de pe site.

Cumparatorii beneficiaza de drepturile prevazute de Legea nr. 133 din 08.07.2011 privind protectia datelor cu caracter personal, respectiv, dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale.

Cumparatorii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal, cit si dezactivarea (stergerea) contului de utilizator. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul companiei pe str. Constructorilor, 1, mun. Chisinau.

Cumparatorul are dreptul de a revoca consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal in scop de marketing direct prin trimiterea cererii respective catre Vanzator la adresa: mun. Chisinau, str. Constructorilor, 1.

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor online. 

Oferind informatia personala site-ului, Clientul accepta prelucrarea acesteia de catre Vanzator, inclusiv pentru promovarea produselor si serviciilor site-ului.

Clientul trebuie sa fie constient de faptul ca toata informatia oferita pentru implementarea acestui serviciu nu va fi divulgata persoanelor sau site-urilor neautorizate. Exceptie poate fi oferirea informatiei personale la cererea organelor competente ale Republicii Moldova sau la solicitarea instantei de judecata. Vanzatorul este responsabil pentru mentinerea confidentialitatii informatiilor personale a Clientului. Clientul este obligat sa furnizeze informatii fiabile. In cazul in care clientul ofera informatii incorecte, vanzatorul nu este responsabil pentru informatia data si consecintele posibile.

MASURI DE SECURITATE

Noi folosim masuri de securitate comerciale pentru a preveni accesul neautorizat, mentinerea exactitatii datelor si pentru asigurarea utilizarii corecte a informatiiei de pe site. Transmiterea datelor pe internet sau prin reteaua wireless nu poate fi protejata in totalitate. Prin urmare, la fel ca alte companii, noi nu putem garanta securitatea informatiei pe care o ofera Clientul, astfel, el va face acest lucru pe propria raspundere.

TEMEIUL LEGAL

Informatia prezentata este intocmita in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, inclusiv Codul Civil al RM, Codul Fiscal al RM, Legea nr. 231 din 23.09.2010 privind comertul interior, Legea nr. 105 din 13.03.2003 privind protectia consumatorilor si Legea nr. 133 din 08.07.2011 privind protectia datelor cu caracter personal.

POLITICA DE UTILIZARE COOKIES

Cookies reprezinta un standard industrial şi sunt utilizate pe larg de majoritatea site-urilor web, inclusiv de al nostru (în sensul simplificarii accesului unui utilizator la site). Aceasta tehnologie permite adaptarea continutului prezentat pe site la necesitătile utilizatorilor. Fisierele Cookies sunt transmise de catre un site web catre discul rigid al vizitatorului, cu scopul stocarii anumitor informatii. Totusi, daca nu doriti colectarea datelor prin intermediul fisierelor Cookies, aveti posibilitatea sa dezactivati aceasta tehnologie in browserul Dumneavoastra. Retineti insa ca fisierele Cookies ar putea fi necesare pentru furnizarea anumitor facilitati ale serviciilor.

In cazul dezacordului cu conditiile Politicii de confidentialitate si de utilizare cookies, utilizatorul trebuie sa inceteze acestuia.

Товар успешно добавлен в корзину
Товар успешно добавлен в сравнении
Максимум для сравнения (5) товара
Produs adaugat cu succes in favorite