Topor Topex. 1250 g. Maner din fibra de sticla.
Categorii

Topor Topex. 1250 g. Maner din fibra de sticla.

Economiseste 191,00 MDL

Toporul Topex este ideal atit pentru taierea arborilor cit si a crengilor mai mici. Are o greutate de 1250 g si este prevazut cu cap de otel de inalta calitate, calit, rezistent la fisurile la impact. Lama este solida, cu o rezistenta sporita la uzura. Minerul este realizat din fibra de sticla, rezistent la schimbarile de temperatura, umiditate si deteriorari mecanice. Totodata minerul este prevazut cu un strat antiderapant, care impiedica alunecarea si asigura confortul si siguranta prin fixarea sculei in timpul lucrului. 

Toporul Topex 1250 g este o scula de mina, de calitate, care va isi va gasi utilitatea un timp indelungat in gospodaria ta.

Topex este o companie din Polonia, care in prezent este un dezvoltator si producator in sfera sculelor de mina si electrice,lider pe piata cu o experienta de peste 30 ani. Topex este furnizorul nostru de incredere pentru produse durabile si de calitate.

4082

Fisa cu date

Greutate
1250 g
Tara de producere
Polonia
Maner
fibra de sticla, acoperire antiderapant
Lungimea completa a produsului
710 mm
Lungime lama
200 mm
Latime lama
40 mm
Material lama
otel

Referinte specifice

288,00 MDL

* pret per buc

479,00 MDL
cu TVA
Cantitate:

Imbunatatim in permanenta informatiile pe site.

Exista posibilitatea sa mai apara erori in descrierile produselor, independent de vointa noastra. Imaginile produselor sunt cu caracter informativ, de aceea pot sa nu corespunda intocmai cu realitatea. E posibil ca specificatiile sau pretul produselor sa fie modificate de parteneri sau producatori, fara preaviz sau pot aparea erori de operare.

Orice promotie prezentata pe site este valabila in limita stocului disponibil.

Multumim pentru intelegere!

Comentarii

Scrie o recenzie

Topor Topex. 1250 g. Maner din fibra de sticla.

Scrie o recenzie

Produs adaugat cu succes in cos
Produs adaugat cu succes in comparatie
Maxim pentru comparatie (5) produse
Produs adaugat cu succes in favorite