Pistol pentru spuma poliuretanica SomaFix FG - 100
Categorii

Pistol pentru spuma poliuretanica SomaFix FG - 100

Pistolul FG - 100 SomaFix este utilizat la aplicarea spumei poliuretanice, in lucrari de montare a usilor si ferestrelor, izolarea cablurilor la trecerea prin pereti, izolarea fonica si termica a acoperisurilor, etc. Cu ajutorul acestui pistol aceste lucrari vor deveni mai economice si mai precise, intrucit datorita acestuia vei putea regla debitul de spuma aplicata, in functie de dimensiunea rostului. La prima utilizare a pistolului, este nevoie de aproximativ 10 secunde pentru a se umple aplicatorul, iar dupa utilizare, se recomanda curatarea in intregime cu agent de curatare. 

SomaFix este o companie de origine turceasca care este lider pe piata in domeniul porduselor chimice pentru constructii, cum ar fi lipici instant, vopsea speciala, spuma poliuretanica si alte accesorii, cu o experienta de peste 20 ani. SomaFix este furnizorul nostru de incredere pentru produse durabile si de calitate.

81729

Fisa cu date

Model
FG - 100
Material
plastic / metal
Tara de producere
Turcia
Utilizare
interior / exterior
Recomandare
dupa utilizare, se curata cu agenti de curatare specifici

Referinte specifice

299,00 MDL

* pret per buc

cu TVA
Cantitate:

Imbunatatim in permanenta informatiile pe site.

Exista posibilitatea sa mai apara erori in descrierile produselor, independent de vointa noastra. Imaginile produselor sunt cu caracter informativ, de aceea pot sa nu corespunda intocmai cu realitatea. E posibil ca specificatiile sau pretul produselor sa fie modificate de parteneri sau producatori, fara preaviz sau pot aparea erori de operare.

Orice promotie prezentata pe site este valabila in limita stocului disponibil.

Multumim pentru intelegere!

Comentarii

Scrie o recenzie

Pistol pentru spuma poliuretanica SomaFix FG - 100

Scrie o recenzie

Produs adaugat cu succes in cos
Produs adaugat cu succes in comparatie
Maxim pentru comparatie (5) produse
Produs adaugat cu succes in favorite