Uscator de prosoape electric Lesenka ELNA. Inox. Crom. 630 x 480 x 100 mm.
Categorii

Uscator de prosoape electric Lesenka ELNA. Inox. Crom. 630 x 480 x 100 mm.

Economiseste 462,00 MDL

Cu un design simplu si elegant ucatorul de prosoape Elna, are rol atit practic cit si estetic in baia ta. Acesta este realizat din otel inoxidabil AISI 304 care prezinta o rezistenta inalta la coroziune. Acest model este electric, astfel se conecteaza la o priza de 220 V, si are o putere de 90 W, incalzind apa la o temperatura de max 55 grade C.

Consumul de energie electrica este mic, nu depaseste consumul unui bec obisnuit, iar gradul de protectie electrica IP44 il face un dispozitiv electric absolut sigur. Are o constructie de tip scara, cu 6 tuburi radiante si o inaltime de 630 mm. Spatiile dintre tuburile radiante pot fi folosite pentru sustinerea si uscarea prosoapelor, in acelasi timp asigurandu-se un confort termic optim in camera de baie. Uscatorul de prosoape Elna te ajuta sa sporesti nivelul de confort al baii si sa uiti de grija umiditatii, mucegaiului, mirosului neplacut etc.

Elna Service este o companie de origine ucraineana, care in prezent este un dezvoltator si producator al unei game largi de aparate electrice de uz casnic, cu experienta pe piata, de peste 20 de ani. Elna Service este furnizorul nostru de incredere pentru produse durabile si de calitate.

29816

Fisa cu date

Putere
90 W
Greutate
3.2 kg
Garantie
10 ani
Culoare
crom
Model
Scara
Material
otel inoxidabil AISI 304
Tara de producere
Ucraina
Tip uscator de prosoape
stationar
Echipament
suport pentru prosoape, elemente de fixare in punga (surub galvanizat cu diblu - 4buc), instructiunea de operare, ambalaj (cutie de carton, husa din polietilena)
Numarul de sectiuni
6
Temperatura maxima
55 °C
Inaltime
630 mm
Latime
480 mm
Adancime
100 mm

Referinte specifice

1.608,00 MDL

* pret per buc

2.070,00 MDL
cu TVA
Cantitate:

Imbunatatim in permanenta informatiile pe site.

Exista posibilitatea sa mai apara erori in descrierile produselor, independent de vointa noastra. Imaginile produselor sunt cu caracter informativ, de aceea pot sa nu corespunda intocmai cu realitatea. E posibil ca specificatiile sau pretul produselor sa fie modificate de parteneri sau producatori, fara preaviz sau pot aparea erori de operare.

Orice promotie prezentata pe site este valabila in limita stocului disponibil.

Multumim pentru intelegere!

Comentarii

Scrie o recenzie

Uscator de prosoape electric Lesenka ELNA. Inox. Crom. 630 x 480 x 100 mm.

Scrie o recenzie

16 produse similare:

Produs adaugat cu succes in cos
Produs adaugat cu succes in comparatie
Maxim pentru comparatie (5) produse
Produs adaugat cu succes in favorite