La toti e Black Friday, la Nanu Market e BLACK WEEK 2020!
Categorii

La toti e Black Friday, la Nanu Market e BLACK WEEK 2020!

Black Friday, evenimentul mult asteptat de toti moldovenii pe perioada intregului an, vine cu surprize din partea Nanu Market, in perioada 9 - 15 noiembrie 2020.

In acest an, am hotarat sa prelungim perioada promotiei de Black Friday in Black Week, oferind timp de o saptamana, reduceri promotionale intre 15% si 50%, la sute de produse pentru reparatie si constructie, in magazinele din toata tara.

Reducerile sunt aplicate anumitor produse ce pot fi gasite atat in reteaua de magazine, cat si online, precum produse sanitare, electrice, de amenajari interioare sau exterioare, scule si unelte s.a.

Ce poti achizitiona de la Nanu Market de Black Week 2020? 

Produse din domeniul reparatiilor si constructiilor, produse de electricitate, becuri si corpuri de iluminat, produse sanitare (de la robineti pana la chiuvete pentru baie si bucatarie), produse de amenajare interioara si exterioara si alte articole de sezon. 

Daca te-ai gandit sa schimbi usa de la intrare a locuintei tale, nicio grija – la Nanu Market poti gasi reduceri speciale pentru usile metalice de exterior.

“Pentru ca ne dorim ca toti clientii nostri sa aiba suficient timp la dispozitie sa-si aleaga produsele de care au nevoie, am decis sa extindem perioada promotiei timp de o saptamana. Odata ce vom extinde perioada reducerilor vom gestiona mai bine fluxul clientilor atat din reteaua de magazine Nanu Market, cat si de pe magazinul nostru online www.nanu.md. Ii asteptam pe toti sa se bucure de ofertele speciale in perioada 09 – 15 noiembrie 2020 si ii asiguram de o experienta de shopping placuta si rapida“, a mentionat Nelea Motricala,  Director de Marketing Nanu Distribuitor National & Nanu Market Retail.

Acestea fiind spuse, nu ne mai ramane decat sa dam start shopping! 

Reducerile vor fi active pe site, incepand cu data de 9 noiembrie 2020. Pana atunci pregateste-ti lista de cumparaturi. :)

Produs adaugat cu succes in cos
Produs adaugat cu succes in comparatie
Maxim pentru comparatie (5) produse
Produs adaugat cu succes in favorite