Cleste combinat Top Tools. 180 mm
Categorii

Cleste combinat Top Tools. 180 mm

Clestele combinat Top Tools are o lungime de 180 mm, si poate fi utilizat in diverse activitati, precum: insurubari/ desurubari, decablare, legare sarma, taiere cabluri si sarma. Partile taietoare sunt confectionate din CrV. Minerul este prevazut din material bicomponent, care asigura fixarea sculei in mina si un confort sporit in timpul lucrului. 

Marca Top Tools ofera o gama variata de scule de mana si lacate. Top Tools face parte din compania de origine poloneza Topex, care este lider pe piata cu o experienta de peste 30 ani in domeniul sculelor electrice si de mana. Topex este furnizorul nostru de incredere pentru produse durabile si de calitate.

1875

Fisa cu date

Material
otel CrV
Tara de producere
Polonia
Lungime
180 mm
Maner
bimaterial
Utilizare
universal

Referinte specifice

89,00 MDL

* pret per buc

cu TVA
Cantitate:

Imbunatatim in permanenta informatiile pe site.

Exista posibilitatea sa mai apara erori in descrierile produselor, independent de vointa noastra. Imaginile produselor sunt cu caracter informativ, de aceea pot sa nu corespunda intocmai cu realitatea. E posibil ca specificatiile sau pretul produselor sa fie modificate de parteneri sau producatori, fara preaviz sau pot aparea erori de operare.

Orice promotie prezentata pe site este valabila in limita stocului disponibil.

Multumim pentru intelegere!

Comentarii

Scrie o recenzie

Cleste combinat Top Tools. 180 mm

Scrie o recenzie

Produs adaugat cu succes in cos
Produs adaugat cu succes in comparatie
Maxim pentru comparatie (5) produse
Produs adaugat cu succes in favorite