Boiler electric EWH V-80 NOVA Tec. 1500 W. 80 l.
Categorii

Boiler electric EWH V-80 NOVA Tec. 1500 W. 80 l.

Economiseste 645,00 MDL

Boilerul electric NOVA Tec EWH V-80 te ajuta sa mentii apa calda un timp indelungat in casa ta. Functioneaza pe baza de energie electrica cu o putere nominala de 1.5 kW si este controlat prin intermediul unui sistem avansat de reglare mecanica a temperaturii. Boilerul electric NOVA Tec EWH face parte din tipul de boilere cu acumulare, astfel apa este incalzita in momente diferite de cele de utilizare si este pastrata calda datorita izolatiei din poliuretan expandat (fara CFC - clorofluorocarburi).

Reglarea temperaturii se realizeaza de la un termostat reglabil, sensibil la temperatura apei din interiorul boilerului, astfel vei dispune intotdeauna de apa calda, la temperatura dorita. Are o capacitate de 80 l, iar temperatura maxima de incalzire a apei este de 77 grade Celsius. Pentru o eficienta mai buna, rezervorul este emailat, ceea ce garanteaza o protectie maxima impotriva coroziunii, iar datorita stratului de izolatiei din poliuretan, previne pierderile de caldura prin carcasa exterioara, economisind energie.

Nova Tec este o companie din Ucraina, specializata in fabricarea de produse termotehnice, cu o experienta de aproximativ 20 ani pe piata. Nova Tec este furnizorul nostru de incredere pentru produse de calitate si durabile.

29413

Fisa cu date

Presiunea maxima
8 bar
Dimensiune
762 x 460 x 460 mm
Greutate
21.3 kg
Garantie
partea electrica - 1 an; rezervorul - 5 ani;
Tara de producere
Ucraina
Tip montaj
vertical
Tip
electric
Capacitate
80 l
Reglare
mecanica
Acoperire rezervor
emailat
Izolatie
poliuretan
Timp de incalzire
la t 50 grade C aproximativ 2:52 h:min
Puterea nominala
1.5 kW
Anod de magneziu
da
Temperatura maxima de incalzire
77 grade C

Referinte specifice

2.550,00 MDL

* pret per buc

3.195,00 MDL
cu TVA
Cantitate:

Imbunatatim in permanenta informatiile pe site.

Exista posibilitatea sa mai apara erori in descrierile produselor, independent de vointa noastra. Imaginile produselor sunt cu caracter informativ, de aceea pot sa nu corespunda intocmai cu realitatea. E posibil ca specificatiile sau pretul produselor sa fie modificate de parteneri sau producatori, fara preaviz sau pot aparea erori de operare.

Orice promotie prezentata pe site este valabila in limita stocului disponibil.

Multumim pentru intelegere!

Comentarii

Scrie o recenzie

Boiler electric EWH V-80 NOVA Tec. 1500 W. 80 l.

Scrie o recenzie

Produs adaugat cu succes in cos
Produs adaugat cu succes in comparatie
Maxim pentru comparatie (5) produse
Produs adaugat cu succes in favorite