Baterie pentru cada Alpinia Deante. Cu pipa lunga. Crom.
Categorii

Baterie pentru cada Alpinia Deante. Cu pipa lunga. Crom.

Simpla si eleganta, bateria pentru cada Alpinia Deante, reprezinta un element atit practic cit si estetic, care completeaza stilul existent din orice spatiu sanitar. Aceasta este o baterie monocomanda cu pipa lunga, realizata din alama sanitara care se instaleaza pe perete, actionata cu ajutorul unui cartus de dimensiunea de 35 mm.

Debitul maxim de apa este de 4 - 9 l / min, bateria facand parte din clasa II de zgomot. Are o functionalitate usoara, se deschide si inchide actionind clapeta in directia sus-jos, iar debitul de apa rece- calda se regleaza prin rotire stinga-dreapta. Minerul este prevazut intr-un stil clasic si elegant, cu un finisaj cromat, dar cel mai important este practic, fiind usor de actionat chiar si cu miinile umede, impiedicind alunecarea. Bateria Alpinia Deante este prevazuta cu comutator de dus, si are o raza a scurgerii de 360 mm.  

Deante este o companie din Polonia, care la moment este lider pe piata, oferind o gama variata in domeniul echipamentelor pentru bucatarie si baie. Deante este furnizorul nostru de incredere pentru produse durabile si de calitate.

29961

Fisa cu date

Garantie
7 ani
Montare
pe perete
Culoare
crom
Model
BGA 056M
Material
alama sanitara
Seria
Alpinia
Tara de producere
Polonia
Tip comanda
monocomanda
Grup acustic
II
Debit
Z - 4 - 9 l / min
Marimea cartusului
35 mm
Destinatie
pentru cada
Set de dus
nu
Comutator de dus
da
Raza de scurgere
360 mm

Referinte specifice

1.870,00 MDL

* pret per buc

cu TVA
Cantitate:

Imbunatatim in permanenta informatiile pe site.

Exista posibilitatea sa mai apara erori in descrierile produselor, independent de vointa noastra. Imaginile produselor sunt cu caracter informativ, de aceea pot sa nu corespunda intocmai cu realitatea. E posibil ca specificatiile sau pretul produselor sa fie modificate de parteneri sau producatori, fara preaviz sau pot aparea erori de operare.

Orice promotie prezentata pe site este valabila in limita stocului disponibil.

Multumim pentru intelegere!

Comentarii

Scrie o recenzie

Baterie pentru cada Alpinia Deante. Cu pipa lunga. Crom.

Scrie o recenzie

Produs adaugat cu succes in cos
Produs adaugat cu succes in comparatie
Maxim pentru comparatie (5) produse
Produs adaugat cu succes in favorite