Trimer electric AL-KO GTE 550 Premium 550 W
Categorii

Trimer electric AL-KO GTE 550 Premium 550 W

Trimerul electric AL-KO GTE 550 Premium este alimentat de un motor electric puternic si durabil de 550 W cu protectie de la supraincalzire, ce permite o taiere si curatare rapida a gazonului. Capul de tundere este rotativ, astfel tunderea ierbii nu a fost niciodata mai placuta, accesind pina si cele mai dificile spatii. Este simplu si confortabil in utilizare, minerile principale si auxiliare fiind reglabile, iar cureaua de umar confortabila elibereaza complet sarcina din miini. Tija este telescopica, astfel trimerul poate fi ajustat cu usurinta conform necesitatilor tale. 

Capul este pivotant cu o latime de taiere de 300 mm si echipat cu o linie dubla de nailon de 2,4 mm cu un sistem automat de alimentare cu trepte, astfel incit poate fi ajustat cu usurinta chiar si in timpul functionarii. Deasemenea este dotat cu un capac de protectie din plastic cu o roata de ghidare pentru o pozitionare mai sigura al acestuia in timpul utilizarii. Datorita constructiei sale formata din aliaje usoare si plastic rezistent la impact, trimerul electric AL-KO GTE 550 Premium cintareste doar 3 kg si iti va fi de ajutor un timp mai indelungat.   

AL-KO este o companie din Germania, care in prezent este lider pe piata in productia de echipamente de calitate pentru gradina, cu o experienta de aproximativ 90 ani. AL-KO este furnizorul nostru de incredere pentru produse durabile si de calitate.

38522

Fisa cu date

Putere
550 W
Greutate
3.0 kg
Latime taiere
30 cm
Model
112926 AL-KO GTE 550 Premium
Tara de producere
Germania
Tip motor
electric
Tija
telescopica
Linie de alimentare
Tipp-Automatik
Fir de taiere
nailon dublu
Bobina de rezerva
inclusa

Referinte specifice

1.770,00 MDL

* pret per buc

cu TVA
Cantitate:

Imbunatatim in permanenta informatiile pe site.

Exista posibilitatea sa mai apara erori in descrierile produselor, independent de vointa noastra. Imaginile produselor sunt cu caracter informativ, de aceea pot sa nu corespunda intocmai cu realitatea. E posibil ca specificatiile sau pretul produselor sa fie modificate de parteneri sau producatori, fara preaviz sau pot aparea erori de operare.

Orice promotie prezentata pe site este valabila in limita stocului disponibil.

Multumim pentru intelegere!

Comentarii

Scrie o recenzie

Trimer electric AL-KO GTE 550 Premium 550 W

Scrie o recenzie

16 produse similare:

Produs adaugat cu succes in cos
Produs adaugat cu succes in comparatie
Maxim pentru comparatie (5) produse
Produs adaugat cu succes in favorite