Bluza de lucru BASIC SERIES NEO. Marime L/54.
Categorii

Bluza de lucru BASIC SERIES NEO. Marime L/54.

Bluza de lucru NEO este fabricata dintr-un amestec de bumbac si poliester durabil, si poate fi utila in toate tipurile de lucrari, atit profesionale cit si casnice. Este asigurata cu buzunare multifunctionale, rezistente, care permit depozitarea tuturor instrumentelor necesare muncii. In partea de jos bluza este asigurata cu banda elastica, iar in jurul mansetelor si a gitului cu curele ajustabile, astfel poate fi adaptata pentru diverse tipuri de munca, pentru a oferi un confort maxim.

Bluza de lucru NEO este realizata in conformitate cu standardele europene, prezentate prin prezenta certificatului CE european, precum si conformitatea cu cerintele standardului EN ISO 13688: 2013.

Marca NEO ofera o gama variata de scule si unelte de mana, pentru casa si profesionale. NEO face parte din compania de origine poloneza Topex, care este lider pe piata cu o experienta de peste 30 ani in domeniul sculelor electrice si de mana. Topex este furnizorul nostru de incredere pentru produse durabile si de calitate.

50813

Fisa cu date

Culoare
gri
Material
35% bumbac, 65% poliester
Tara de producere
Polonia
Marime
L / 54
Densitatea tesaturii
245 g/ m 2
Certificat CE
da
Tip fixare
fermuar

Referinte specifice

470,00 MDL

* pret per buc

cu TVA
Cantitate:

Imbunatatim in permanenta informatiile pe site.

Exista posibilitatea sa mai apara erori in descrierile produselor, independent de vointa noastra. Imaginile produselor sunt cu caracter informativ, de aceea pot sa nu corespunda intocmai cu realitatea. E posibil ca specificatiile sau pretul produselor sa fie modificate de parteneri sau producatori, fara preaviz sau pot aparea erori de operare.

Orice promotie prezentata pe site este valabila in limita stocului disponibil.

Multumim pentru intelegere!

Comentarii

Scrie o recenzie

Bluza de lucru BASIC SERIES NEO. Marime L/54.

Scrie o recenzie

16 produse similare:

Produs adaugat cu succes in cos
Produs adaugat cu succes in comparatie
Maxim pentru comparatie (5) produse
Produs adaugat cu succes in favorite