Freza de zapada electrica SnowLine 46 E AL-KO. 2 kW. latime 46 cm.
Categorii

Freza de zapada electrica SnowLine 46 E AL-KO. 2 kW. latime 46 cm.

Economiseste 830,00 MDL

Freza de zapada SnowLine 46 E AL-KO transforma munca grea de dezapezire intr-un exercitiu usor in are liber. Aceasta este dotata cu un motor electric cu o putere de 2000 W, astfel te ajuta sa cureti calea de zapada proaspat cazuta, aruncind-o la o distanta de pina la 10 m. Are o latime de lucru de 46 cm, eliminind dintr-o trecere un strat de zapada de o inaltime de pina la 30 de centimetri inaltime. Are o greutate de 15 kg si functioneaza la un nivel de zgomot redus de doar 86 decibeli.

Lama plugului pentru zapada este realizata dintr-un compus din cauciuc dur cu o captuseala din sirma de otel, inaltimea sinei de ghiare fiind ajustata usor la inaltimea dorita. Minerul este cauciucat, oferind o prindere sigura si confortabila in timpul utilizarii, iar datorita faptului ca este pliabil, masina de deszapezit SnowLine 46 E nu va ocupa mult spatiu de stocare si va fi usor de transportat. 

AL-KO este o companie din Germania, care in prezent este lider pe piata in productia de echipamente de calitate pentru gradina, cu o experienta de aproximativ 90 ani. AL-KO este furnizorul nostru de incredere pentru produse durabile si de calitate.

38519

Fisa cu date

Putere
2000 W
Greutate
15 kg
Model
SnowLine 46 E
Tip motor
electric
Sistem de pornire
buton de start
Inaltimea de zapada admisa
30 cm
Distanta de aruncare a zapezii
10 m
Latime de lucru
46 cm

Referinte specifice

3.120,00 MDL

* pret per buc

3.950,00 MDL
cu TVA
Cantitate:

Imbunatatim in permanenta informatiile pe site.

Exista posibilitatea sa mai apara erori in descrierile produselor, independent de vointa noastra. Imaginile produselor sunt cu caracter informativ, de aceea pot sa nu corespunda intocmai cu realitatea. E posibil ca specificatiile sau pretul produselor sa fie modificate de parteneri sau producatori, fara preaviz sau pot aparea erori de operare.

Orice promotie prezentata pe site este valabila in limita stocului disponibil.

Multumim pentru intelegere!

Comentarii

Scrie o recenzie

Freza de zapada electrica SnowLine 46 E AL-KO. 2 kW. latime 46 cm.

Scrie o recenzie

16 produse similare:

Produs adaugat cu succes in cos
Produs adaugat cu succes in comparatie
Maxim pentru comparatie (5) produse
Produs adaugat cu succes in favorite